Prijzen

De tijdsduur voor 18 hole voetgolf met een groepje van 4 personen is ongeveer 2 uur. Men kan het beste sportschoenen / sneakers aantrekken. Het is NIET TOEGESTAAN om met voetbal schoenen met noppen te spelen. We raden aan om vooraf te reserveren i.v.m. opening / beschikbaarheid van de baan. Men dient 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. De betaling kan contant of met pin.

Tijdelijk gesloten i.v.m. verhuizing.

De greenfee prijzen voor voetgolf zijn :

( 1 tot 40 personen ) Er wordt in groepjes van 4 personen gespeeld.

 • 18 holes  € 16,00 p.p. ( ongeveer 2 uur met korte pauze na 9 holes )
 •   9 holes  € 11,50 p.p.

Familie flight   Ouder(s) met kinderen ( onder de 16 jaar ).

 • 2 personen 18 holes € 27,50 of voor 9 holes  € 20,00
 • 3 personen 18 holes € 38,50 of voor 9 holes  € 30,00
 • 4 personen 18 holes € 49,50 of voor 9 holes  € 40,00

Frequente spelers / persoonlijk abonnement

5 Ronden voetgolf voor € 55,- ( Gedurende 1 jaar geldig ).

BBQ combinatie ( 18 holes voetgolf met aansluitend een broodjes bbq )

 •  € 34,50 p.p. minimaal 15 personen ( ongeveer 4 uur )

Hierbij combineert u 18 holes voetgolf met na afloop een heerlijke ( broodjes ) BBQ.  Gedurende 2 uur genieten van 4 verschillende broodjes met vlees die men zelf bereid op een barbecue. Bakservice ( a € 59,- ) is ook mogelijk. Het bbq pakket bestaat uit: broodje overheerlijke traditionele barbecueworst, broodje ambachtelijke hamburger met uien en barbecuesaus, pitabroodje met shoarma, verse slamix en knoflooksaus en broodje Saté met warme Satésaus. Natuurlijk kan dit pakket ook aangepast worden indien u andere wensen heeft. Dit pakket wordt verzorgd een keurslager.

Kinderfeestje ( alleen op woensdag t/m vrijdag )

18 holes € 15,00 incl. ranja en ijsje of chips

9 holes € 11,00 incl. ranja en ijsje of chips

Een kinderfeestje houden op het voetgolf terrein is leuk, gezellig en uitdagend. Er wordt in groepjes ( 3 a 4 kinderen ) de baan in gegaan. Na 9 holes wordt er een pauze ingelast voor iets te drinken en wat lekkers. Per 9 holes is men ongeveer 1 uur bezig.

De ouders begeleiden de groepjes in de baan ( minimaal 6 kinderen ).

Groepsuitjes (familiedag, bedrijfsuitje, team of elftallen activiteit  )

Er Gelden de richtlijnen van het RIVM.

Voetgolf is een ontzettend geschikte sport-activiteit voor groepen zoals een: familiedag, bedrijfsuitje, team of elftal uitje etc. Voor zowel dames als heren, jong of oud (er), sportief of minder sportief, de baan is zo aangelegd dat de baan voor iedereen speelbaar is, ieder op zijn eigen niveau.

Men gaat in flights ( groepjes ) van 4 personen de baan in. Er kan worden gekozen om 9 of 18 holes te spelen. Elke hole heeft zijn eigen karakter. De afstanden variëren van 30 tot 86 meter. Het is de bedoeling om de bal in zo min mogelijk trappen in de hole ( gat ) te krijgen. De speelduur voor 18 holes is ongeveer 2 uur. Na 9 holes wordt er meestal een korte pauze ingelast op het terras of in het sfeervolle clubhuis, waarin een horeca gelegenheid geëxploiteerd wordt, waar ook iets voor de inwendige mens besteld kan worden.

Na ontvangst bij Voetgolf International worden de spelregels duidelijk uitgelegd en worden de gasten altijd begeleid op de eerste hole, zodat alle eerder uitgelegde spelregels geheel duidelijk worden voor de rest van de resterende te spelen holes. Indien gewenst wordt er een complete wedstrijd, inclusief  puntentelling en prijsuitreiking verzorgd door Voetgolf International. Mocht er een “hole in one” getrapt worden komt deze natuurlijk op de erelijst in de kantine en op deze site te staan.

Voetgolf – BBQ combinatie ( € 34,50 per persoon , minimaal 15 personen )

Hierbij combineert u 18 holes voetgolf met na afloop een heerlijke broodjes BBQ. We hebben een zorgvuldig bbq pakket samengesteld. Genieten van 4 verschillende broodjes met vlees die men zelf bereid op een barbecue. Bakservice ( a € 59,- ) is natuurlijk ook mogelijk. Natuurlijk kan dit pakket ook aangepast worden indien u andere wensen heeft. Dit pakket wordt verzorgd een keurslager.

 • Broodje overheerlijke traditionele barbecueworst
 • Broodje ambachtelijke hamburger met uien en barbecuesaus
 • Pitabroodje met shoarma, verse slamix en knoflooksaus
 • Broodje Saté met warme Satésaus

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje houden op het voetgolf terrein is leuk, gezellig en uitdagend. Er kan gekozen worden om 9 holes of 18 holes te spelen. Er wordt in groepjes ( 3 a 4 ) de baan in gegaan. Na 9 holes wordt er een pauze ingelast voor iets te drinken en wat lekkers. Per 9 holes is men ongeveer 1 uur bezig.

De ouders begeleiden de groepjes in de baan ( minimaal 6 kinderen ).

Horeca

Wij hebben een sfeervol houten clubhuis met een groot terras 350 m². Wij serveren natuurlijk heerlijke koffie, fris en Hertog Jan bier op de fles. Maar u kunt natuurlijk ook voor een ijsje of een kleine hap bij ons terecht.

Voor groepen kunnen wij ook een complete lunch, barbecue, frietwagen of catering verzorgen. Onze aanbeveling is de ” Voetgolf BROODJES BBQ “. Heerlijk genieten van een 4-tal broodjes met warm vlees bereid op de bbq.

Natuurlijk kunnen we ook een compleet verzorgd bedrijf feest voor u regelen.

 

Broodjes BBQ bestaat uit :

 • Broodje overheerlijke traditionele barbecue worst.
 • Broodje ambachtelijke hamburger met uien en barbecuesaus.
 • Pitabroodje met shoarma, verse slamix en knoflooksaus.
 •  Broodje saté met warme satésaus.

Wilt u een ander BBQ pakket, frietwagen, ontbijt of lunch ? Laat het ons weten.

Translate »